200 főig szabad a CSÓK!! Végre újra szólnak az esküvői harangok!

Köszönjük, hogy benéztél hozzánk!

Sokan vágnak bele az esküvő megszervezésébe most, hogy újra lehetőség van megtartani a lakodalmakat is. Te is ezért vagy itt, igaz? Naná, nyilván nem túró rudis muffin receptet keresel nálunk... (Ha mégis, akkor görgess az oldal aljára!)

 

Most le kellene írnunk, hogy mivel tudunk többet nyújtani nektek, mint a többi fotós-filmes csapat, akiket megnéztetek előttünk, esetleg árajánlatot is kértetek tőlük... De a válasz az, hogy semmivel...

Talán csak egy érzéssel.

Ez az az érzés, ami megkülönböztet egy esküvői szolgáltatót a másiktól. Leírhatjuk, hogy több éves tapasztalat van a hátunk mögött, több tucat esküvőn dolgoztunk már, minden fontos pillanatot megörökítünk, igényes, minőségi munkát adunk ki a kezeink közül, de ez majdnem minden kollégára igaz.

Csak egy érzés az, ami számotokra mégis azt sugallja, hogy, na, ezek jók lesznek nekünk!
Ha azt érzitek egy szolgáltatónál, hogy ezek a srácok valamiért szimpatikusabbak a többieknél (legyen szó konkrétan rólunk, vagy más kollégákról), akkor jó helyen jártok.

 

Hogy rájöjjünk, megvan-e az a kis plusz bennünk, amit ti is kerestek, böngésszétek át az oldalunkat, kezdve mondjuk azzal a résszel, ahol bemutatkozunk nektek... Előre szólunk, sok komolyságra ne számítsatok!
 

Vagy töltsétek le az aktuális Esküvői ajánlatunkat az itt található kis pdf ikonra bökve. Ebben a 16 oldalas doksiban sok hasznos infót találtok rólunk, és arról, hogyan is dolgozunk egy esküvőn, adunk pár tanácsot a Nagy napra, és persze eldicsekedünk azzal, hogy a korábbi megbízóink milyen kedves szavakkal illettek minket, miután átadtuk nekik a kész anyagot, valamint a piszkos anyagiakra is kitérünk, ugyanis megtaláljátok benne az aktuális csomagajánlatainkat is...

Esküvői ajánlat

Ha ezen is túl vagytok nem marad más hátra, mint a face és insta oldalaink átböngészése. Ha pedig úgy érzitek, hogy megvan az az aprócska érzés, ami miatt mi leszünk a szerencsések, vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hogy kicsit jobban meg tudjunk ismerkedni...

  • Instagram
  • Facebook

Pssszt! 

Ha még itt vagy velünk, megsúgjuk, hogy van egy különleges ajánlatunk a számodra... 
Egy aprócska szívességért cserébe megajándékozunk egy 60.000 Ft. értékű  jegyesfotózással és jegyesvideózással!

Mit kell érte tenni? Semmi különöset...

 Likeoljátok facebook oldalunkat és kövessetek be minket instagramon, így máris kipipálhatjátok a jegyesfotózást a listátokon... 
Természetesen ez csak akkor váltható be, ha minket bíztok meg az esküvőtök megörökítésével!

A túró rudis muffin recept miatt idelátogatók pedig most azonnal ragadjanak papírt és tollat, jön a hőn áhított recept:

Hozzávalók:

25 dkg liszt, 2 ek kakaópor, 1 kk szódabikarbóna, 1 kk sütőpor, 1 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 

2 csomag vaníliás cukor, 1 dl olaj, 3.5 dl natúr joghurt, 4 db túró rudi

 

Elkészítés

A lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát és a kakaóport összekeverjük. Egy másik tálban összekeverjük a tojást a cukorral és a vaníliás cukorral, majd az olajat és a joghurtot is hozzáadjuk.

Keverjük össze a száraz és a nedves részt, aztán az így kapott masszát kivajazott, kilisztezett muffin formákba öntjük. Arra figyeljünk, hogy a formákat csak a háromnegyedéig töltsük fel! A Túró Rudikat három felé vágjuk, aztán minden muffin közepébe egyet-egyet belenyomunk.

Végül 200 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük. 

Mielőtt kivesszük a sütőből, végezzünk tűpróbát! 

Jó étvágyat hozzá!